Zaalverhuur Winschoten

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of zomaar een feestje? Dan heeft u het gevonden…

Sinds 8 jaar hebben we naast Boelie’s Pub het sfeervolle Boelie’s Party Pub. Een grote bar, dansvloer en podium, allemaal in de stijl van een bruin café met her en der een modern tintje maakt deze zaal uniek in Oldambt. Wij beschikken verder over alle mogelijkheden om uw feest compleet te maken. Van een complete geluidsinstallatie voor bands tot decoratie voor diverse themafeesten. Ook voor bedrijfspresentaties en andere bijeenkomsten beschikken wij over bijna alle materialen om dit ook tot een succes te maken.

Ook kunnen wij voor artiesten en DJ’s zorgen om net dat beetje extra aan uw feest te geven. Wij hebben ze in alle kleuren en maten.

Nu vraagt u zich misschien af wat de kosten zijn. Schrik niet! Het kan in Boelie’s Party Pub al vanaf €7,50 p.p.. Wij maken prijzen op maat en zorgen er altijd voor dat u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

U kunt zeven dagen per week, van s ’morgens vroeg tot s ’avonds laat uw feest of partij houden in Boelie’s Party Pub. Wij zetten alles klaar, zorgen voor een knalfuif en ruimen alles ook nog weer eens op! U hoeft alleen maar te genieten.

Wilt u een zaal huren in Winschoten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens een kijkje nemen in Boelie’s Party Pub? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of vul het formulier hiernaast in!

Met feestelijke groet,

Gerard Boelens
Eigenaar Boelie’s Pub Winschoten

06-57664508

Meer informatie?

Wilt u meer informatie aanvragen over de zaalverhuur? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zsm. contact met u op!